Koffie met Kaart – Tonnie Bakker

De tijd van kerstkaarten maken komt er weer aan. Kom gezellig bij mij kaarten maken met een klein groepje (max. 4 personen). Uiteraard krijg je een kopje koffie met wat lekkers erbij. De workshopdagen kunnen gepland worden op dinsdag- en/of donderdagochtend.

Het is natuurlijk ook mogelijk om andere soorten kaarten te maken, bijvoorbeeld verjaardagskaarten of beterschapskaartjes. Lekker kliederen met stempelinkt of een leuke kaart maken met een mooie achtergrond.

Voor de cursusmarkt ga ik nieuwe ontwerpen maken en er ligt een inschrijvingslijst waarmee je je kunt aanmelden voor de workshop voor je klaar. Ik loop als organisator rond op de cursusmarkt en je kunt mij natuurlijk aanspreken als je vragen hebt.

Meer weten? Mail naar creationsbytonnie@ziggo.nl

Naar boven