WanOrde

WanOrde heeft een breed aanbod op het gebied van zelfontwikkeling, voor jong en oud. Dit kan met theater technieken, het werken met paarden of via counseling.

Theater. In september 2019 gaan de cursussen Theater met kids, Tieners en Volwassenen weer van start. Instroom is mogelijk tot half oktober.

We werken toe naar een uitvoering begin juli voor de Kids. Bij de volwassenen wordt er gekeken welke invulling hieraan gegeven kan worden. De cursussen vinden plaats in de Montessorischool het Mozaïek in Maarssenbroek.

Therapie & Coaching. WanOrde biedt cursussen Mindfulness aan. In de cursus “Even Helemaal Niets”gaan we aan de gang met ademhalingstechnieken en andere oefeningen om in de drukte van de huidige tijd weer even tot je zelf te komen. Een cursus bestaat uit 8 weken. Voor meer informatie zie de website http://www.wanorde-theater.nl

Naar boven