Marja van Gorp Leerbewerken

Na een workshop met leer tijdens haar vakantie in 2013 was Marja verkocht. Met leer wilde ze verder blijven werken en zich ontwikkelen. Er werden leerrestanten gekocht en ze ging aan de slag. In eerste instantie werden met de hand kleine bundeltjes en portemonneetjes gemaakt. Vandaar ook de naam Purses & Pouches.

Maar toen liep het, in positieve zin, uit de hand. Ze ging in opleiding bij een professioneel tassenmaakster en leerde daar de kneepjes van het vak. Machines werden aangeschaft en nog meer leer naar binnen gesleept. Inmiddels ontwerpt ze in haar atelier zelf tassen en andere leren voorwerpen.


Ook ontwikkelde zij een aantal workshops, waarbij de producten met de hand worden genaaid. Van kleine dingen, zoals portemonneetjes, tot een grote shopper. Van alles is mogelijk in overleg. Je kunt bij haar terecht met een groep van maximaal 10 personen. De meeste workshops worden ‘s avonds gegeven, maar in overleg is het ook overdag in het weekend mogelijk.

Naar boven