Lingerie MOLou

Monique van der Marel

Monique van der Marel geeft sinds januari 2015 lessen in het maken van lingerie. Zij heeft vele lessen gevolgd in het maken hiervan en heeft ook alle diploma’s behaald in het tekenen van de benodigde patronen. Dit alles heb je nodig om een goede pasvorm te kunnen geven.

Misschien weet je dat 80% van de vrouwen verkeerde lingerie draagt met de nodige gevolgen, zoals pijnlijke schouders, cups die duwen in je vlees, verkeerde omvang,beugels die in je oksel prikken, enz.

Dat soort problemen los je op met goede lingerie en die ga je zelf maken tijdens particuliere lessen met maximaal 2 personen. De patronen worden door Lingerie MoLou op jouw eigen maten getekend. Daar komt nog bij dat het hartstikke leuk is en je werkt met prachtige lingeriestoffen en kant die je zelf uitzoekt. Ook leuk om dit samen met een vriendin te doen.

Tijdens de cursusmarkt zijn er voorbeelden van lingerie die je kunt maken en kan ik je alle informatie geven. Om een cursus lingerie te kunnen volgen, is enige ervaring op het werken met de naaimachine wenselijk.

Je kunt ook al een kijkje nemen op mijn website: http://www.lingerie-molou.nl

Naar boven