Jacolien de Jong

Jacolien is beeldend kunstenaar. Op locatie en op haar atelier in Utrecht (Zuilen) geeft zij workshops Schilderen en Cyanotype printen. Op haar atelier kun je eenmalig, individueel of als groep een schilderij maken.

Ook is het mogelijk om deel te nemen aan een cursus schilderen op de vrijdagochtend. Jacolien gelooft in de creativiteit en verbeeldingskracht van mensen. Haar lessen en workshops zijn laagdrempelig en inspirerend. Iedereen, jong en oud kan deelnemen.

In september start zij met het geven van de schildercursus “Van inspiratie tot schilderij” bij cursuscentrum De Oude Werf in Nieuwegein.

Zelf maakt Jacolien tekeningen en gebruikt zij gemengde technieken op papier. Haar grote passie is de natuur. Zij verwerkt in haar eigen werk bladeren van bloemen en planten.

Website: http://www.hetschildersbedrijf.nl

Naar boven