Creations By Suus

Handletteren je ziet het bijna overal om je heen ! Op bordjes, kopjes, in tijdschriften, op boekjes en schriften. Ook ramen en stoepborden worden regelmatig voorzien van mooie handgeschreven teksten in sierlijke letters.

Ook ik ben een tijd geleden geraakt door het hand/brushletter virus. Na het volgen van workshops en masterclasses handletter ik overal op mijn agenda, kopjes , bordjes, kleding, spiegels en ramen.

Wil je ook zelf mooie teksten kunnen schrijven ? Schrijf je dan in voor de workshop hand & brushlettering of voor de workshop porselein letteren. Ik leer je de basistechnieken en tijdens het uitproberen van een groot scala aan materiaal kun je daarna volledig aan de slag.

Ben je al wat verder gevorderd, maar wil je dieper in op speciale technieken als blenden, galaxy’s maken, werken met schaduwen of diepte? Schrijf je dan in voor de techniek-workshop hand-brushletteren.

Ik breng tijdens mijn workshops een groot scala aan materiaal mee. Van diverse soorten brushpennen ( Tombow, Ecoline, Panduro, Pentel, Edding enz. ) aquamarkers, alcoholmarkers, gelpennen, fineliners en waterbrushes mee. Hiermee kun je proberen wat er bij jou past en wat je fijn vindt om mee te werken.

facebook Creations-By-Suus

Suzanne Kox

Naar boven