Foto-N-Zo

Al in mijn kindertijd was ik met fotografie bezig. Was ik niet op pad met m’n camera, dan was ik wel bezig in de doka. Na een andere studierichting ben ik uiteindelijk toch naar de Fotovakschool gegaan en de opleiding vakfotograaf gevolgd.

Met fotograferen kan ik m’n creatieve ei kwijt en ook het contact met mensen vind ik ontzettend fijn. Wat ik bijvoorbeeld heel leuk vind, zijn de ludieke portretten, een portret waar je opstaat zoals je bent, maar wel met een vleugje humor en een twist.

Verder vind ik het heel inspirerend om anderen wat te leren. Het geven van workshops en cursussen is voor mij dan ook een mooie aanvulling op mijn foto-opdrachten.

Er zijn veel aanbieders als het gaat om fotografiecursussen en workshops. Je zult vast wel het gevoel hebben op zoek te zijn naar die naald in de hooiberg. Hoe vind je degene die het best bij je past? Ja dat is een stukje gevoel, is er een klik? En daar hebben we meteen de belangrijkste overeenkomst met fotografie, ook fotografie is gevoel en een klik! Of het nu een fotoshoot is of een cursus fotografie is PLEZIER, dat is het allerbelangrijkste.

Frouke Ringenoldus

Naar boven