De creatieve weg

Myra van den Eertwegh

Keramiek maken en decoreren.

Ontdek u eigen onvermoede talenten! Lekker creatief bezig zijn met klei is leuk en ontspannend. En het resultaat is altijd verrassend,ook als u geen ervaring heeft. Het maakt niet uit of u het alleen eens een keertje wil proberen of dat u de vele mogelijkheden van werken met klei wilt onderzoeken.

In alle workshops en cursussen wordt gewerkt met professionele charmotteklei, die na het drogen in een keramiekoven wordt gebakken op ongeveer 1040 °C, waardoor het versteent en keramiek wordt. Vervolgens kunt u uw werkstuk(ken) decoreren .

Basiscursus Keramiek.

De cursus bestaat uit 6 lessen, waarin u de meest voorkomende boetseertechnieken leert en in elke techniek een werkstuk maakt.

Keramiek voor gevorderden .

Als u al ervaring heeft met boetseren en u bekend bent met de basistechnieken, dan kunt u ervoor kiezen wekelijkse lessen te volgen, waarbij u kunt kiezen of u zelf bepaalt wat u maakt of dat u een opdracht krijgt.

U krijgt begeleiding bij het maken van uw werkstukken of opdrachten en leer eventueel extra technieken.

Meer informatie kunt u vinden op http://www.decreatieveweg.nl

Naar boven