Creatieve workshops van Planet-B BrigitteHeslenfeld

Workshop Blotted Line Print techniek: In deze workshop ga je een plaatje op een bijzondere manier overtrekken. We werken met een kroontjespen en Oost Indische inkt en gaan we de gemaakte inkttekening inkleuren met aquarelverf ( als de tijd dit toelaat ) . Voor deze eenvoudige techniek heb je wel meteen een super tof resultaat, dat is dus het leuke!

Basis workshop aquarel op papier: In deze workshop leer je de materialen kennen die je nodig hebt om een aquarel tekening te maken. Je leert welke penselen, welk papier en welke verf je nodig hebt en hebt en hoe je die hanteert. Je leert een aantal technieken waar je meteen super leuke effecten mee kan behalen. Je kan een eigen aquarel kunstwerk meteen mee naar huis nemen.

Het atelier is gevestigd in hartje Utrecht, is met OV en auto goed te bereiken en je kan er zelfs nog gratis parkeren. Concordiastraat 67a , 3551 EM UTRECHT http://www.planetb-illustraties.nl

Naar boven